Igyekszem praktikus termékeket kitalálni, megtervezni nőknek, anyukáknak.

 • Ez a te napod táska
  Ez a te napod, pihe puha oversize válltáska, ami a praktikussága mellett egy olyan üzenetet hordoz, ami picit segít átlendülni mindenkinek egy pozitívabb pillanatba.
 • A Jó, hogy vagy! mágnes táblát pároknak, szerelmeseknek készítettük. Sokszor el is felejtjük, hogy milyen fontosak ezek az apró napi rutinok, de igaziból ezek az nüansznyi dolgok teszik össze és tartják egyben a kapcsolatokat.
 • Sale!
  Karkötő táska

  Karkötő táska

  5 990 Ft
  Régóta gondolkoztam, hogyan tudnék egy olyan minimál táskát megtervezni, amiben elfér a mobilom, pénz, lakáskulcs, bérlet, minden ami érték és nálam van, jól néz ki, nem húzza a vállam, mikor a gyerekeket kergetem vagy épp elmegyek táncikálni a barátaimmal. Mikor a játszótéren vagyunk babakocsival a gyerekekkel és rohangálunk mindenfele, akkor is szuper érzés, hogy nálam van minden. ami fontos és nem kell még pluszban egy táskára figyelnem valahol egy padon vagy babakocsin. Megdöbbentő módon én még mindig imádok elmenni koncertekre táncolni akár hajnalig és el sem tudjátok képzelni, mennyire jó, hogy a karkötőmben van mindenem és nem egy táska halmot táncolunk körben a földön a barátaimmal. Arról nem beszélve, hányan szólítanak le, hogy hol is vettem. Egyszerűen menő. Az övtáskákat is szeretem, de a legtöbb ruhámhoz nem jó, mert valahogy előnytelenül kettévágják a testem és sok esetben elrontják az outfitem. Így megszületett a karkötő táska ötletem. Én már nagyon régóta tesztelem és imádom. Rengetegen kérdezték meg honnan van és ömlöttek a dicséretek mekkora ötlet, így továbbgondoltam, hogyan lehetne olyan karkötő táskát alkotni, ami szinte mindenkinek a kezére, csuklójára jó. Egy erős gumi és tépőzár kombóval tudtam ezt kivitelezni, figyelve arra, hogy jól is nézzen ki, rugalmas legyen és jól tartson. A kis karkötő táskában van egy zseb is, ahol el tudjuk különíteni a kulcsot vagy pénzt. Belül vízlepergetős réteggel van bélelve, hogy ha elkap minket az eső útközben, ne ázzon meg a mobilunk. A táska mérete: 10 cm széles és 17,5 cm magas.  
 • Mom bag szurikátás táska
  Nagy tervezések, tesztelések és még több agyalás után szeretném Nektek büszkén bemutatni a több funkciós 3in1 Mom bag-, Dad bag-et. A Mom bag attól függetlenül, hogy mennyire klasszul néz ki ;-), a célunk az volt vele, hogy praktikus legyen, hasznos, kis helyen elférjen és az egyik legfontosabb, hogy a környezetünket is kíméljük. Vigyük mindig magunkkal, hogy minél kevesebb műanyag zacsit használjunk! A Mom bag, Dad bag egyben hátizsák!, szatyor!, válltáska! és a plusz funkciója ami igazán egyedivé, "Monirossá" teszi az az, hogy a táska oldalán van egy kis plusz fülecske, amibe a gyermekünk bele tud fogódzkodni, ha éppen már nincs szabad kapacitásunk és nem tudjuk fogni a gyermekünk kezét, illetve nálunk sokszor van, hogy "Anya hadd segítsek" állapot és így büszkén cipeljük haza együtt a naponta megszerzett portékákat. Így másik gyermekünket is biztonságban magunk mellett tudhatjuk. Az ötlet onnan jött, hogy amikor fogtam a kisebbik fiamnak a kezét, a másik kezem tele volt több szatyorral, a nagyobbik fiamnak a kezét nem tudtam fogni. Láttam rajta, hogy csalódott, hogy csak a kistesó kezét tudom fogni, így pattant ki a szikra, hogy kéne egy olyan szatyor, amibe bele tud kapaszkodni ő is és így hiába a sok csomag, az egyik oldalamon az egyik gyerek, a másik oldalamon pedig a másikkal összekapcsolva tudunk haladni <3 Ezt a problémát jelentem, sikerült kiküszöbölni. Belül található egy kis zseb is, hogy a telefonjainkat vagy egyéb kincseinket külön tudjuk tárolni, ne karcolják össze egymást, illetve könnyebben ki tudjuk halászni a táskából. Ha válltáskaként szeretnénk viselni a vászontáskát, nekem azzal mindig az volt a bajom, hogy bárki bele tud nyúlni ha éppen nem vagyok elég szemfüles állapotban, márpedig ez gyerekekkel sokszor van így, hogy éppen 100%-osan rájuk koncentrálok. Ezt a gondot is megoldottuk azzal, hogy a zsinórnak köszönhetően össze tudjuk húzni, így nincs esély arra, hogy kicsempésszenek bármit útközben belőle. Miközben készítettük a Mom bag-et, a fiaim folyamatosan jöttek, nézték, tesztelték és kérdezték miért nem csinálunk nekik is???? Na itt jött az AHHA érzés, tényleg miért is nem? Így elég gyorsan meg is született a kid bag és a baby bag is J <3 Nehéz leírni milyen büszkék a fiaim, hogy ugyanolyan hátizsákunk van mindannyiunknak. A plusz pozitív érzés a Mom bag családdal kapcsolatban, hogy ahogy megyünk az utcán, minden ember a csodájára jár és bókol, mennyire cukik a gyerekek ezekkel az egyedi kis hátizsákokkal <3Azóta a játszótérre a hátizsákjukba bepakolnak amit éppen gondolnak és ők viszik le büszkén az aktuális kedvenc játékokat én meg csodálom őket hátulról milyen jó kis fazonok. win-win :D A táska rendelhető Dad bag felirattal is természetesen, mert már többen jelezték, hogy szeretnének :) 3 szín közül lehet választani, fekete, rózsaszín-szürke és kék-szürke. Rendelésnél a megjegyzés mezőben tüntesd fel kérlek, hogy milyen színnel kérnéd.
Go to Top