Kocsi Mónika vagyok a Moniro egyedi designer termékek megalapítója.

Pici korom óta imádtam alkotni, tervezgetni, kreálni dolgokat, aztán jött a munka és nem volt időm ilyenekkel foglalkozni, majd megszülettek a gyerekeim. Távközlésben dolgoztam vezetőként 13 éven át és tudtam, hogy amikor anyuka leszek, akkor ez nem lesz folytatható már, így már közben azon agyaltam, hogyan tudnék valamit létrehozni párhuzamosan a munkám mellett. Két év után elindítottam egy sikeres vállalkozást és a gyerekeim születése után megalapítottam a Moniro saját kis márkámat.

A Moniro első termékei babáknak szóltak, mivel a babavilág hangulata lengte be a mindennapjainkat, de igyekszem folyamatosan bővíteni az általam tervezett termékeket és szeretnék nőknek, anyukáknak is sok hasznos, szép és minőségi termékkel előrukkolni. Rengeteg ötletem van és több gyerekkori álmom, amivel majd a Moniro-n belül szeretnék előrukkolni.

A célom a trendi és praktikus, sokoldalú designer darabok megalkotása anyukáknak, apukáknak és természetesen a gyerekeknek.

2019 nyarán elindítottam a blog oldalamat is, ahol igyekszem fontos, tartalmas, hasznos dolgokat megosztani veletek.

Ezek mellett nagyon szeretem a lakásfelújításokat, ahol egyre gyakorlottabbak vagyunk és szinte mindent én csinálok végig a párommal a víz, villany, gáz szerelés kivételével. Az évek folyamán rengeteget tanultunk, mert szükség volt rá és sokszor szakember vagy pénz hiánya miatt nekünk kellett megoldani a dolgokat. Így szépen lassan megtanultunk betonozni, burkolni, vakolni, glettelni, festeni, mázolni, barkácsolni és mindent, ami éppen kellett. Ezeket a tapasztalataimat is szeretném majd folyamatosan megosztani veletek, mert tudom mennyire inspirálóak tudnak lenni ezek a posztok, képek, tapasztalatok.

Nagyon büszke vagyok arra, amit elértem és hogy az életemet meghatározza az alkotói munka, mert így érzem azt, hogy kiteljesedtem.

Sokan kérdeztétek tőlem, hogy a Moniro márkanév honnan jött.

Ez egy családi márka, így fontosnak tartottam, hogy benne legyen a nevünk egy-egy darabja . Én Móni vagyok és a fiaim Robin és Ronel, így hozzátettem a Monihoz a ro-t és készen is volt a márkanév 🙂

A fiúk és természetesen a párom vezetékneve is Ro-val kezdődik, így a név mindenkit lefed. Már csak a 3. fiúnknak kellene találni egy ehhez passzoló nevet 😀

Miért éppen a szurikáta a márka állatkánk?

Mert annnnyira cuki 😀

Na jó, ennél több van mögötte.

Szerettem volna valami kis állatot tenni a logónk után, amivel könnyebben megjegyezhető a brand és sok más lehetőség is rejlik ezáltal benne.

Az egyik ok, hogy ezt a nagyon helyes kis állatkát választottam, hogy a szurikáta egy nagyon családcentrikus állat és szépen gondozza a csemetéit, a másik pedig az, hogy mikor a kisfiam felállt a kiságyban kapaszkodva és kidugta a kis fejét a rács fölött a kezére támasztva, majd nézett felváltva balra-jobbra, nekem egyből egy kis szurikáta ugrott be, ahogy figyeli a környezetet folyamatosan. Úgy érzem a szurikáta egy jó választás volt.

Jó böngészést az oldalon, és ha kérdésed van írj vagy hívj! 

Móni