Gyakran Ismételt Kérdések

Ez egy családi márka, így fontosnak tartottam, hogy benne legyen a nevünk egy-egy darabja.
Móni az én nevem és a fiaim Robin és Ronel, így hozzátettem a ro-t és készen is volt a márkanév.
A fiúk és természetesen a párom vezetékneve is Ro-val kezdődik, így a név mindenkit lefed.

Már csak a 3. fiúnknak kellene találni egy ehhez passzoló nevet 😀

Szerettem volna valami kis állatot tenni a logónk után, amivel könnyebben megjegyezhető a brand és sok más lehetőség is rejlik ezáltal benne.

Az egyik ok, hogy ezt a nagyon helyes kis állatkát választottam, hogy a szurikáta egy nagyon családcentrikus állat és szépen gondozza a csemetéit, a másik pedig az, hogy mikor a kisfiam felállt a kiságyban kapaszkodva és kidugta a kis fejét a rács fölött a kezére támasztva, majd nézett felváltva balra-jobbra, nekem egyből egy kis szurikáta ugrott be, ahogy figyeli a környezetet folyamatosan.

Úgy érzem a szurikáta egy jó választás volt.

Személyesen – 0 Ft

Előre megbeszélt időpontban a 11.kerület Bikás park közelében igyekszünk lehetőséget biztosítani a termékek átadásához, akinek ez megfelel 🙂

Postai úton – 990 Ft

Postai úton a posta szigorítása miatt, kizárólag a 2,5 cm-nél vékonyabb termékeinket tudjuk feladni (pl.: babakönyvborító, nevelést segítő táblácska..).

Futárszolgálat utánvéttel – 1990 Ft

Írd meg e-mailben (info@moniro.hu) vagy a megrendelésnél megjegyzésbe írd meg, ha más színben vagy névvel szeretnéd kérni a termékünket és utána amint lehet, fel foglak hívni 🙂