Jó, hogy vagy! mágnes pároknak

2 990 Ft

A Jó, hogy vagy! mágnes táblát pároknak, szerelmeseknek készítettük. Sokszor el is felejtjük, hogy milyen fontosak ezek az apró napi rutinok, de igaziból ezek az nüansznyi dolgok teszik össze és tartják egyben a kapcsolatokat.

Leírás

A Jó, hogy vagy! mágnes táblát pároknak, szerelmeseknek készítettük.

Sokan jeleztétek, a nevelést segítő táblácska gyerekeknek után, hogy jó lenne ha lenne egy rutin tábla felnőtteknek is, ami az egymásra való odafigyelést segíti, a mai felgyorsult világban.

Sokszor el is felejtjük, hogy milyen fontosak ezek az apró napi rutinok, de igaziból ezek az nüansznyi dolgok teszik össze és tartják egyben a kapcsolatokat.

Így megalkottuk ezt a mágnest, ahol a napi feladatok teljesítése után a párok feltehetnek egy-egy fél szívet, s a végén ha mindkét fél odafigyelt a másikra az adott pontoknál, egyesül a szív. A cél nyilván az lenne, hogy a szívek minden ponton egyesüljenek 🙂

Pl.: nagyon sokan nyomkodják a mobilt evés közben vagy épp laptopon dolgoznak, pedig gondoljunk csak bele milyen fontos lenne megtisztelni egymást, az ételt, az étel készítőjét, hogy ilyenkor figyeljünk egymásra és az étkezésre kütyük nélkül.

Az együtt töltött minőségi idő is mennyire feldob minket, hacsak pár percről is van szó.

Ha picit is segítek a másiknak, elteszek valamit a helyére, igaziból percek kérdése és mégis a kapcsolatokat a magasba emeli.

A napi 5 rutin a mágneses:

  • segítettem ma neked valamit
  • minőségi időt töltöttem veled
  • kütyü nélkül ettem
  • elpakoltam
  • kimutattam, hogy szeretlek

A jó, hogy vagy mágnes egyszerű, játékos és sokat ad.

Love to do

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jó, hogy vagy! mágnes pároknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top